Spoločenské šaty 51204

Model, strih: 51204

Farba: tmavá zelená

Veľkosť: 36/38

Materiál: Hodvábny šifón/korálkové zdobenie

Ramienka: áno


Hľadáte zákazníkov?

Hľadáte zákazníkov?

Zaregistrujte sa teraz a kontaktujte zákazníkov už dnes + získajte 1 mesiac zadarmo.

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty

    Ponúkam veľmi pekné spoločenské šaty, veľkosti od 34-44. Šaty sú šifonove cena od 150€ Na objednávku do 4 týždnov .

  • Krajky na spoločenské šaty

    Krajky na spoločenské šaty

    Ponúkam krajky rôznych farieb ,vhodné na ušitie luxusných spoločenských šiat.Krajky sú na objednávku, alebo si ich môžte zakúpiť na predajni podľa výberu zákazníka.

  • Predaj - Pánska móda - Spoločenské obleky

    Predaj - Pánska móda - Spoločenské obleky

    Obleky na spoločenské a slávnostné príležitosti (svadby, plesy, promócie...). Sú klasického polopriliehavého a priliehavého strihu (smokingového charakteru). Obsahujú zaujímavé strihové riešenia doplnené lesklým materiálom. K daným oblekom vhodne korešpondujú vzorované vesty, ktoré majú lesklý hodvábny charakter.

  • Predaj - Pánska móda - Spoločenské vesty

    Predaj - Pánska móda - Spoločenské vesty

    Sú klasického priliehavého strihu, vyznačujú sa dokonalými líniami, zaujímavé strihové riešenia im dodávajú nápaditosť. Vhodne korešpondujú k spoločenským oblekom, sú prevažne zo vzorovaných materiálov, ktoré majú lesklý hodvábny charakter.

  • Predaj - Pánska móda - Košele (klasické, spoločenské, svadobné, voľnočasové, chlapčenské)

    Predaj - Pánska móda - Košele (klasické, spoločenské, svadobné, voľnočasové, chlapčenské)

    -Klasické košele Jednotlivé modely sa od seba odlišujú tvarom goliera, légy, manžiet, rázporkov... . Klasické košele svojím štýlom a materiálom tvoria neoddeliteľnú súčasť oblekov. -Spoločenské košele Jednotlivé modely sa od seba odlišujú tvarom goliera, légy, manžiet, rázporkov... .Spoločenské košele sú doplnené lesklým materiálom, alebo iným vhodným detailom, ktorý priamo korešponduje so spoločenským oblekom. -Voľnočasové košele Modely sa uberajú novým pohľadom na pánsky štýl s prvkami CASUAL (voľný čas), vyjadrujú ľahkosť, ležérnosť a voľnosť pohybu. Bavlnené materiály prinášajú modelom komfort a pohodlie nosenia,...

  • Ženské spoločenské - slávnostné šaty

    Ide o moderné slávnostné šaty na rôzne udalosti ako je stužková, svadba, oslavy.... v extra kvalite - minimálné znaky nosenia.

  • Ponuka studenej kuchyne pre vaše spoločenské podujatia

    - obložené misy /syrové, zeleninové, mäsové, ovocné / - obložené chlebíčky - chuťovky - koláče z lístkového cesta / sladké, slané / - koláče z kysnutého cesta - šaláty / ovocné, zeleninové / - bagety - balíčky na cestu

  • Spoločenské podujatia

    - Recepcie - Firemné večierky - Svadobné a predsvadobné hostiny - Narodeninové a rodinné oslavy - Ukončenie školy, promócie - Rozlúčkové párty - Kongresy - Semináre - Kary

  • Svadobné a spoločenské šaty – predaj a požičovňa

    Milé nevesty, pre rok 2016 sme pre Vás pripravili širokú ponuku svadobných šia Jola Moda, Tiffany Rose a dve nové luxusné značky za prijateľné ceny.

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské modré šaty s jemným riasením a Ačkovým strihom, súčasťou je aj bolerko, šaty majú špagátové ramienka, jemne skladaný vrchný diel, vystuž pŕs a sú na zips.

  • Spoločenské akcie - hotel Partizán

    Spoločenské akcie - hotel Partizán

    V rámci našich služieb poskytujeme organizovanie spoločenských podujatí: - Promócie, svadby - Oslavy - Bankety - Víkendové a rodinné pobyty - Školy v prírode, detské tábory - Ponuka zabezpečenia švédskych stolov v mieste konania podľa požiadaviek zákazníka - Zabezpečenie cateringu - Organizovanie masových akcií (Slovenská TRUCKSHOW) - Pre nadštadardných klientov ponúkame možnosť odstrelov, vždy podľa poľovníckeho kalendára - Degustácia vín vo vinárni

  • Spoločenské akcie

    ?Firemné eventy ?Prezentácie ?Karaoke ?Apres Ski ?Párty Dj ?Hudobné večery

  • Návleky na stoličky pre spoločenské príležitosti

    Návleky na stoličky pre spoločenské príležitosti

    Ponúkam saténové i gabardénové návleky na stoličky vhodné na spoločenské príležitosti, svadby,stužkové,plesy a iné spoločenské akcie. Materiál elastický, cena od 7€ za ks podla náročnosti strihu.

  • Spoločenské šaty 51201

    Model, strih: 51201 Farba: žltá multi Veľkosť: 34/36 Materiál: 100% Hodváb Ramienka: áno

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty

    spoločenské šaty satén a šifón, farbu si môžete vybrať podľa vlastných predstáv, takisto veľkosť. Cena od 50 eur, dohodou pri náročnejších strihoch.

  • Malé spoločenské šaty

    Malé spoločenské šaty

    z pestrého saténu ... strih a vzor zakryjú prípadné nedostatky postavy ... krytý zips v riasení ... dĺžka po kolená, resp. dohodou

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty si môžete zakúpiť alebo požičať priamo v našej predajni. Viac informácií získate e-mailom, telefonicky alebo priamo v našej predajni.

  • Hračky a spoločenské hry

    Hračky a spoločenské hry

    Hračky Hračky nemusia byť len pre našich najmenších, dlhú chvíľu môžu vyplniť aj Vám. Spoločenské hry Spoločenské hry sú spoľahlivým spoločníkom na každú cestu a dlhé chvíle. Ponúkame Vám nielen odľahčenejšie hry, ako je napríklad Človeče, nehnevaj sa aleebo šípky, ale tiež hry, pri ktorých zapojíte svoj mozog – šach alebo napríklad elektronické sudoku.

  • Svadobné a spoločenské rukavičky

    Svadobné a spoločenské rukavičky

    Módny doplnok k šatám jednoduchým aj zdobeným. Určite si vyberiete z našej ponuky dlhých, krátkych, prstových aj bezprstových rukavičiek.

  • Svadobné a spoločenské kabelky

    Svadobné a spoločenské kabelky

    Svadobné a spoločenské kabelky sú neoddeliteľnou súčasťou spoločenského outfitu a vášňou väčšiny žien. Záleží len na Vás, akú si vyberiete. Klasickú, romantickú, alebo extravagantnú?

  • Spoločenské tlačoviny

    Pozvánky na podujatia, diplomy, poďakovania, cenníky, nápojové a jedálne lístky, maturitné, promočné a svadobné oznámenia, smútočné oznámenia aj s fotografiou, bulletiny, noviny, časopisy.

  • Drevenné spoločenské hry - kocky

    Ponuka vyrobu kociek - plastove - drevenne - rozne velkosti 12, 16, 18, 25, 30, 33, 42, 50, 60mm - drevenne figurky - rozne balenia - rozne prislusenstvo

  • Spoločenské hry - zákazková výroba

    Spoločenské hry - zákazková výroba

    Ponukame vyrobu spolocenskych hier na mieru. - Clovece nehnevaj sa - Kocky - Kozenne pohariky ku kockam - Drevenne pohariky ku kockam - Sachy - Damu Na vsetko vieme zabezpecit branding podla poziadavky klienta. V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat.

  • Drevenné spoločenské hry - reklamné

    Drevenné spoločenské hry - reklamné

    Ponukame vyrobu spolocenskych hier na mieru. - Clovece nehnevaj sa - Kocky - Kozenne pohariky ku kockam - Drevenne pohariky ku kockam - Sachy - Damu Na vsetko vieme zabezpecit branding podla poziadavky klienta. V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat.

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty

    Ponukam na predaj nádherne spoločesnké šaty. Maloobchod/Veľkoobchod.

  • Korzety - spoločenské, fashion, rockové, gotické, svadobné

    Korzety - spoločenské, fashion, rockové, gotické, svadobné

    Poskytujeme najsirsiu ponuku korzetov z plastovych alebo ocelovych kostic pre damy vo velkostiach S az 6XL. Cielova skupina je sirokospektralna od 18 do 60 rokov. Korzety fashion, goticke alebo svadobne, na miery s ocelovymi kosticami pre podporu chrbtice a ine. Ponukame MO aj VO odber bez minimalneho odberu.

  • Svadobné a spoločenské šaty

    Svadobné a spoločenské šaty

    Požičajte si šaty z aktuálnych kolekcií za prekvapivo dobré ceny. Každú nevestu prekvapíme malým darčekom. Navštívte nás! - šaty pre družičky - šaty pre svadobné matky - svadobné šperky - závoje - podväzky - svadobná výzdoba – návleky na stoličky (biele s mašlou, podľa želania zabezpečíme aj návleky v iných farbách) - kvetinovú výzdobu na svadbu - torty a iné cukrárenské výrobky na svadbu - služby zlatníka

  • Krátke spoločenské šaty

    Krátke spoločenské šaty

    Sme predajca luxusných spoločenských a svadobných šiat. Našimi zákazníkmi sú prevažne svadobné agentúry a požičovne šiat.Luxusné svetlo modré spoločenské šaty s trblietavým vrchom na ramienka. Veľmi svieže šaty. Veľkosť 38. Všitá podprsenka.

  • Krásne spoločenské ružové šaty

    Krásne spoločenské ružové šaty

    Sme predajca luxusných spoločenských a svadobných šiat. Našimi zákazníkmi sú prevažne svadobné agentúry a požičovne šiat.Krásne ružové svieže šatky. Dlhé, na ramienka s trblietavým vrchom. Veľkosť 40. Výstrih na chrbte je hlbší. Hodia sa nielen pre mladé, ale aj pre staršie dámy.

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty

    Nevesta stojí v centre našej pozornosti, no nezabúdame ani na ostatných členov svadobného sprievodu. Ženích, družičky, svadobné mamy – aj Vy u nás nájdete vhodné oblečenie na slávnostnú udalosť akou je svadba. Družičky a svadobné mamy majú na výber spoločenské šaty značky St. Patrick, vhodné aj na rôzne iné spoločenské príležitosti. Ponúkame Vám aj doplnky vhodne dopĺňajúce spoločenské šaty od kožuštekov po bižutériu. Spoločenská udalosť, akou je stužková, ples, alebo promócie, si tiež zaslúžia pozornosť pri výbere správneho oblečenia. Spoločenské šaty značky St. Patrick z Vás urobia hviezdu večera. Rôzne veľkosti, st...

  • Spoločenské veľkopriestorové stany

    Spoločenské veľkopriestorové stany

    Stany sú z pevných AL prvkov a ocele. Používajú sa dočasne alebo celoročne na prekrytie veľkých plôch. Rozpätie stanu môže byť 10 m až 60 m. Skladá sa z modulov dlhých 5 m. Strešná časť je z PVC plachtoviny. Bočné steny ponúkame z PVC plachtoviny, presklených alebo plastových dielov. Na požiadanie dodávame aj s podlahou. Využitie pri športových podujatiach, festivaloch, koncertoch, zastrešenie skladov, športovísk, výstav atď.

  • Spoločenské odevy , obuv a doplnky

    Spoločenské odevy , obuv a doplnky

    Spoločenské šaty máme v dvoch kategóriách: dámske - dlhé a krátke/koktejlky/, detské - dievčenské a chlapčenské. Pre pánov sú pripravené obleky na mieru a košele s kravatami. Z doplnkov si u nás môžete vybrať šperky /dámske, pánske a detské/, kabelky, šatky, šály, manžetové gombíky.... K spoločenským odevom patria samozrejme aj sandálky, či lodičky /atiaľ iba k dámskym odevom/. Náš sortiment sa neustále dopĺňa a obmieňa tak, ako sa mení aj vkus a móda.

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty

    V našej ponuke značkového oblečenia nájdete: •bundy a kabáty •obleky a kostýmy •večerné šaty, šaty na bežné nosenie •tričká, topy, košele, svetre •blúzky, sukne, nohavice •plavky, spodná bielizeň •detské oblečenie •obuv, tašky, šperky

  • Spoločenské šaty na každú príležitosť

    Spoločenské šaty na každú príležitosť

    Ponúkame širokú škálu spoločenských šiat na všetky príležitosti: svadby, oslavy, promócie, skúšky, plesy, majálesy .... Veľký výber farebných kombinácii a veľkostí od 34 - 52.

  • Kompletné zabezpečenie výzdoby na rôzne spoločenské udalosti

    Kompletné zabezpečenie výzdoby na rôzne spoločenské udalosti

    Vyčarujeme Vám svadbu snov,neobyčajne ,vkusne ,tradične, ale aj netradične. A prečo práve my?Lebo sme tu pre Vás,máme plno nápadova zrealizujeme aj Vaše tajné sny.Zabezpečujeme výzdobyx interiérov,aj exteriérov... Používame rôzne materiály tradičné,ale aj exkluzívne,živé,ale aj umelé dekorácie-na ktoré používame také kvetinky,ktoré sú vernou kópiou originálnych... S návlekmi na stoličky ,s rôznymi dekoračnými látkami na strope premeníme aj najobyčajnejšiu miestnosť na nádhernú sálukde môžete prežiť najkrajší okamih vo svojom živote.Prenechajte všetky starosti okolo prípravy na výzdobu na nás a plne si vychutnajte Váš deň D. Na ...

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty zhotovujeme od troch do štyroch týždňov podľa zložitosti vypracovania jednotlivých modelov a konkrétnych požiadaviek zákazníka. Modely zhotovujeme z materiálov prinesených zákazníkom, alebo materiál zabezpečíme podľa požiadaviek. Pri vyhotovení spoločenských šiat úzko spolupracujeme so zákazníkom. Každý model sa snažíme vyhotoviť podľa jeho predstáv a želaní. Ponúkame vysokú kvalitu spracovania a individuálny prístup ku každému zákazníkovi. Našou snahou je maximálna spokojnosť každého zákazníka.

  • Spoločenské šerpy a motýliky

    Spoločenské šerpy a motýliky

    Spoločenské šerpy a motýliky

  • Spoločenské šaty a tričká so Swarovskim

    S kryštálikmi od f. Swarovski ponúkame množstvo spoločneských šiat, rôzne druhy, dlhorukávových i krátkorukávových tričiek. Momentálne ponúkame veľmi elegantnú kolekciu čiernobielych kombinácii kokteilových šiat aj tričiek s doplnením kryštálikov nočná obloha .

  • Ever-pretty značkové spoločenské šaty, cena od 49-69 EUR

    Ever-pretty značkové spoločenské šaty, cena od 49-69 EUR

    Ponúkame krásne spoločenské šaty Ever-pretty. Veľkosti šiat sú od 32 do 46. Sú veľmi moderné, kvalitné, pre dievčatán aj staršie dámy. Pozri na www.ajaexpress.sk

  • Ever-pretty značkové spoločenské šaty, cena od 49-69 EUR

    Ever-pretty značkové spoločenské šaty, cena od 49-69 EUR

    Ponúkame krásne spoločenské šaty Ever-pretty. Veľkosti šiat sú od 32 do 46. Sú veľmi moderné, kvalitné, pre dievčatán aj staršie dámy. Pozri na www.ajaexpress.sk

  • Spoločenské šaty cyklamenové

    Spoločenské šaty cyklamenové

    - veľkosť 42, farba cyklaménová, satén

  • Spoločenské šaty fialové

    Spoločenské šaty fialové

    - model 1033 - veľkosť 38, farba fialová

  • Spoločenské šaty čierne

    Spoločenské šaty čierne

    - veľkosť 36-38, farba čierna

  • Predám svadobné a spoločenské šaty

    Predám svadobné a spoločenské šaty

    Predám svadobné a spoločenské šaty (väčšie množstvo koktailových šiat) od veľkosti 34-44 z dôvodu rušenia svadobného salóna. Šaty sú francúzskej ekluzívnej značky a dôvod predaja je rušenie svadobného salóna.

  • Spoločenské šaty

    Spoločenské šaty

    Máme na predaj aj zapožičanie rôzne druhy spoločenských šiat, viaceré sú šité len pre Našu agentúru, čo z nich robí jedinečné a neopakovateľné.

  • Spoločenské šaty

    Ponúkame kvalitné, nadčasové a cenovo prístupné spoločenske šaty.

  • Luxusné spoločenské šaty

    Luxusné spoločenské šaty

    PREDANÉ!

  • Krátke ružové spoločenské šaty

    Krátke ružové spoločenské šaty

    PREDANÉ!

  • Očarujúce zelené spoločenské šaty

    Očarujúce zelené spoločenské šaty

    PREDANÉ !

  • Hlavolamy, Spoločenské hry

    Hlavolamy, Spoločenské hry

    - Deti 3+ - Deti 4+ - Deti 5+ - Deti 10+

Ako môžete zvýšiť svoj zisk?

Ako môžete zvýšiť svoj zisk?

Zaregistrujte sa teraz a kontaktujte zákazníkov už dnes + získajte 1 mesiac zadarmo.


X
X

Prihlásenie

Prihlasovcie meno: 
Prihlasovcie heslo: 
Zabudli ste heslo?

Nemáte prihlasovacie údaje?

Zaregistrujte sa už dnes a ihneď môžete reagovať na aktuálne zákazky.




X

Nájdi požadovaný tovar alebo službu za tú najlepšiu cenu

Je to rýchle, nezáväzné a bezplatné.
Máte možnosť ušetriť v priemere do 25%.
Napíšte čo požadujete a venujte sa svojej práci, rodine, relaxu.
Spätnú odpoveď priamo od dodávateľov obdržíte e-mailom alebo telefonicky.

Uveďte prosím o čo máte záujem:
Vaše meno: 
Váš telefón: 
Váš e-mail: 
Vaša lokalita: 
Príloha: 

Kontaktné údaje nie sú využívané na marketingové účely a slúžia len na komunikáciu ohľadne Vašej požiadavky. Prevádzkovateľ neoveruje aktuálnosť publikovaných informácií a/alebo grafických ukážok pri ponukách. Vašu požiadavku spracujeme, s možnosťou bezplatného a nezáväzného vyhľadania vhodného dodávateľa.
Vašu požiadavku môžete adresovať aj priamo najdi@poziadavka.sk
X

Predaj produktov a ponúkanie služieb zákazníkom



Pre zverejnenie Vašich ponúk, ktoré budú prezentované zákazníkom je potrebné aktivovať služby aktívneho predaja.



X

Uverejniť ponuku na tovar, prácu, služby, výrobu, stroje, ....

Chcete niečo predať, alebo ponúknuť služby? Pridajte ponuku na Váš tovar, služby, dopravu, výrobu...

Názov Vašej ponuky:
Text Vašej ponuky:
Fotografie:
vybrať
Sekcia:
Vaše meno: 
Váš telefón: 
Váš e-mail: 
Súhlasím s obchodnými podmienkami
Súhlasím so spracovaním osobných údajov

Ušetrite vhodným výberom dodávateľa

Nájdite si správneho dodávateľa produktov, materiálu, služieb, ktoré potrebujete. Služba je pre vás bezplata a nezáväzná. Nájsť dodávateľa >>>

Získajte nových zákazníkov

Služby určené pre živnostníkov, malé aj veľké spoločnosti. Podporíme predaj vašich produktov alebo služieb a nasmerujeme k vám zákazníkov. Začať >>>

Obchodný portál www.poziadavka.sk

Už od roku 2004 vyhľadávame pre našich partnerov nové obchodné príležitosti,
- podporujeme predaj kvalitných produktov a služieb,
- prezentujeme malé aj veľké spoločnosti a neustále k nim smeruje zákazníkov,
- každý dodávateľ má rovnakú východiskovú pozíciu pre získanie zákazníka,
- nikdy si neúčtujeme províziu za sprostredkovanie a nezasahujeme do obchodných jednaní.

Technické otázky na správcu obchodného portálu: info@poziadavka.sk, +421 903 736 366, +421 908 150 555



Rýchla navigácia:



Publikovanie alebo šírenie akéhokoľvek materiálu serveru bez predchádzajúceho písomného súhlasu je zakázané. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za publikované inzeráty a grafické ukážky. www.poziadavka.sk: Spoločenské šaty 51204 2004 - 2024 © Požiadavka.sk @ REMOS spol. s r.o.
Nastavenie súborov cookies

Na fungovanie našej webovej stránky používame nevyhnutné cookies (essential cookies) umožňujúce realizovať základné funkcionality webovej stránky. Tieto cookies môžete zakázať zmenou nastavení Vášho internetového prehliadača, čo však môže ovplyvniť fungovanie webovej stránky. Pre analýzu návštevnosti a zlepšenie fungovania našej webovej stránky by sme tiež radi využívali dobrovoľné cookies (non-essential). Pre ich povolenie, prosím, odkliknite súhlas. Podrobnejšie informácie o cookies, ktoré používame, nájdete v časti Zásady používania súborov cookie

Nevyhnutné cookies - vždy zapnuté

Technické súbory cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie našej webovej stránky. Tieto sa využívajú na uchovávanie Vašich produktov v košíku. Pre využívanie technických cookies nepožadujeme Váš súhlas, ale spracúvame ich na základe nášho oprávneného záujmu. Váš prehliadač môžete nastaviť tak, aby blokoval alebo Vás upozorňoval na takéto súbory. V takom prípade však nemusia niektoré časti našej webovej stránky správne fungovať.

Analytické cookies

Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu našej webovej stránky a našich reklamných kampaní. Pomocou nich určuje počet návštev. Dáta získané pomocou týchto cookies spracúvanie bez použitia identifikátorov, ktoré ukazujú na konkrétneho užívateľa webovej stránky.