- Auto-moto, automobilový priemysel
- Bezpečnosť, ochrana
- Cestovný ruch, hotely, gastronómia
- Chemický priemysel
- Doprava a špedícia
- Drevospracujúci priemysel, korok
- Drogéria a kozmetika
- Ekológia, odpady
- Elektronika, elektrotechnika
- Energetika
- Financie, poisťovníctvo, účtovníctvo
- IT, počítače
- Kancelárske potreby
- Móda, odevy, textil
- Nábytok a bývanie
- Obchod
- Ostatné
- Papier, balenie, darčekové potreby
- Plasty, kaučuk
- Poľnohospodárstvo, potravinárstvo
- Poradenstvo, právo, marketing
- Prekladateľstvo a tlmočníctvo
- Reality
- Reklama, propagácia, PR
- Servis
- Sklo a keramika
- Služby
- Spotrebná a biela elektronika
- Stavebníctvo, materiál
- Strojárenstvo, stroje, priemysel
- Školenia, personalistika, brigády
- Šport, umenie, kultúra, zábava
- Telekomunikácie
- Tlačiarenský priemysel, médiá
- Výroba
- Zdravotníctvo, farmácia, krása
Hľadáte firmu, tovar, službu za najlepšiu cenu a kvalitu?
1) napíšte o čo máte záujem
2) spracujeme Vám cenové ponuky a zašleme referencie
3) je to bezplatné a nezáväzné
- Profil
- Ponuka
- Certifikáty
- Kontakty
Firma Jakub Ilavský bola založená 1.1.1991 a v roku 2003 sa pretransformovala na spoločnosť s ručením obmedzeným.
Je to rodinná firma, ktorá sa od svojho vzniku orientuje hlavne na výrobu kvalitných mäsových výrobkov podľa osvedčených receptúr. Jej jedinými vlastníkmi sú stále manželia Jakub a Ing. Mária Ilavskí.
Počas 30 rokov svojej existencie sa spoločnosť neustále dynamicky rozvíjala. Z malého vidieckeho obchodíka s jedným zamestnancom , kde si majiteľ otvoril svoju živnosť, sa prepracovala cez malú výrobňu so 600 kg kapacitou, k modernému závodu situovanému na vstupe do krajského mesta Trenčín, s 50 zamestnancami. Tento bol naprojektovaný a vybudovaný na zelenej lúke podľa európskych požiadaviek renomovanou zahraničnou projekčnou kanceláriou a spustený do prevádzky v novembri 2004. Svojim riešením a modernými technológiami spĺňa všetky kritéria na spracovanie mäsa a výrobu mäsových výrobkov. Závod bol schválený ako prevádzka s priemyselnou kapacitou pre rozrábku čerstvého mäsa, výrobu mäsových výrobkov a tiež výrobu tepelne neopracovaných mäsových výrobkov Zároveň je držiteľom certifikátu kvality riadenia ISO 9001:2000. Vo vlastných predajniach , z ktorých dve sú Bratislave , ponúka zákazníkom, uprednostňujúcim špecializované predajne , rovnako chutné a kvalitné výrobky ako v čase svojho vzniku.
Zároveň však spoločnosť dodáva svoje výrobky do KAUFLANDU, TESCA, a tiež zásobuje štyri regióny slovenského obchodného reťazca COOP Jednota. Na výrobu používa len kvalitné a dôkladne vytriedené suroviny . Prísady a koreniny do výrobkov sú od renomovaných rakúskych , nemeckých , ale aj slovenských firiem. Základnou filozofiou spoločnosti je neustála snaha , aby si zákazník spájal meno spoločnosti a zároveň aj jej majiteľov s dobru chuťou a kvalitou.
PRODUKTY Z NAŠEJ PONUKY
-- Mäkké mäsové výrobky
Sú mäsové výrobky vyrábané zo spojky alebo pratu s mäsovou alebo nemäsovou zložkou, alebo len z kúskov mäsa špecifickej veľkosti jemne homogenizovanej, alebo nehomogenizovanej štruktúry tepelne opracované pri teplote 70 °C v jadre po dobu minimálne 10 minút. Po tepelnom opracovaní sa chladia na teplotu 0 - 4 °C a pri tejto teplote sa aj chladia.
Pohronská klobása, Ipeľská klobása, Bravčová domáca klobása, Trenčianske cigáro, Stankovské párky, Spišské párky delikates, Špekačky, Obyčajné párky, Bratislavské párky, Hydinové párky, Šunkáčik, Nárez Apolón, Kolienkový nárez, Parížska saláma, Sliačska saláma, UNI saláma, Papriková saláma, Cesnaková saláma, Kabanos, Jemná saláma Simona, Jemná saláma Simona s kápiou, Jemná saláma Simona so šampiňónmi, Hydinová jemná saláma, Trenčiansky šunkový nárez, Šunková saláma, Pizza nárez Pivárska saláma, Sekaná pečená, Hydinová sekaná, Hydinová šunka, Luncheon nárez
-- Trvanlivé tepelne opracované mäsové výrobky
Sú mäsové výrobky z mletého mäsového diela rôzneho stupňa zrnitosti, menej homogénnej, alebo nehomogénnej štruktúry, tepelne opracované sušené. Tepelné opracovanie pri teplote 70 °C v jadre výrobku po dobu trvania minimálne 10 minút. Ochladenie na 25 °C a menej v čase určenom podľa zásad a správnej výrobnej praxe. Sušenie sa prevádza v riadených klimatických podmienkach. Skladujú a prepravujú sa pri teplote vonkajšieho prostredia.
Čingovská saláma, Stankovský kelt, Obyčajná suchá saláma, Inovecká saláma, Turistická saláma, Strážovská saláma, Saláma Vysočina, Sedliacka saláma
-- Trvanlivé tepelne neopracované mäsové výrobky
Sú tepelne neopracované výrobky, vyrábané zo zrneného mäsového diela menej homogénnej až nehomogénnej štruktúry, ktorých trvanlivosť a zdravotná neškodnosť je zabezpečená fermentáciou a sušením, alebo len sušením. Trvanlivé tepelne neopracované sušené výrobky o hodnote pH 5,5 a menej možno vyrábať s prídavkom štartovacích kultúr. Štartovacie kultúry sú mikroorganizmy v jednodruhových kultúrach alebo v zmesných kultúrach, ktoré sa aplikujú do mäsového diela, alebo na povrch mäsových výrobkov s cieľom vyvolať požadované zmeny.
Gombasecká klobása, Družstevná klobása, Dunajská klobása, Bratislavská klobása, Tokajská klobása, Lovecká saláma, Nitran, Vršatec
-- Pečené mäsové výrobky
Sú výrobky z mäsového diela menej homogénnej až nehomogénnej štruktúry, tepelne opracované pečením, alebo inou tepelnou úpavou v kombinácií s pečením tak, aby povrch získal vzhľad pečeného mäsového výrobku. Tepelné opracovanie pri teplote najmenej 75 °C vo všetkých častiach výrobku počas doby minimálne 10 minút
-- Solené mäsá
Rozdeľujeme ich do 3 základných skupín:
* Surové solené mäsá - zaraďujeme sem šunky, výrobky vyrábané z nasolených celých kusov mäsa, vyúdené studeným dymom alebo teplým dymom do zlatohnedej až gaštanovo hnedočervenej farby. Pred konzumáciou sa musia tepelne opracovať.
* Tepelne opracované solené mäsá - vrátane tepelne opracovanej šunky sú mäsové výrobky vyrábané z nasolených kusov mäsa, tepelne opracované. Tepelne opracovanie pri teplote 70 °C v jadre po dobu trvania minimálne 10 minút
* Údená slanina - vrátane údeného bravčového laloku je mäsový výrobok vyrábaný z nasolenýchcelých kusov surovej chrbtovej slaniny, alebo vykostených bokov, bez kože alebo s kožou údený teplým dymom.
Údené bravčové karé s kosťou, Údené bravčové rebierko, Údený hovädzí jazyk bez podjazyčia, Údené bravčové koleno, Údený bravčový bôčik, Údené bravčové pliecko rolované, Údená bravčová krkovička s kosťou, Údená varená lahôdková krkovička, Údené bravčové nohy, Údený bravčový chvost, Údený bravčový jazyk, Údené kosti, Údená bravčová hlava, Bravčový orech dekorovaný, Bravčové karé dekorované, Bravčová krkovička dekorovaná, Bravčový bok bez kosti dekorovaný, Delikatesa šunka, Mozart šunka, Údená šunka chudá, Bravčový plnený bok, Magda šunka, Debrecínska pečienka, Banícka krkovička, Pražská šunka, Varený bravčový lalok s pálivou paprikou a cesnakom, Oravská slanina, Mozaiková roláda, Anglická slanina, Údená slanina bez kože, Údená slanina s kožou
-- Varené mäsové výrobky
Sú mäsové výrobky vyrábené z mäsového diela, čiastočne zloženého z varenej alebo surovej mäsovej suroviny, ako pečeň, krv, slanina, hydinové separované mäso, ako aj prísad, prídavných látok a technologických pomocných látok. Pred skončením technologického procesu musí byť tepelne upravený.
Pečeňovka, Šunková pena, Tlačenka mäsová svetlá, Ilavská jaternica, Pečeňový syr, Cesnakový nárez, Aspik Inovec, Domáca krvavnička
-- Balené mäso
Podľa potrieb zákazníka používame nasledovné spôsoby balenia: vákuove balenie, balenie v ochrannej atmosfére ako i balenie v potravinárskej fólii.
Prihlásenie
Nemáte prihlasovacie údaje?
Zaregistrujte sa už dnes a ihneď môžete reagovať na aktuálne zákazky.
Nájdi požadovaný tovar alebo službu za tú najlepšiu cenu
Je to rýchle, nezáväzné a bezplatné.
Máte možnosť ušetriť v priemere do 25%.
Napíšte čo požadujete a venujte sa svojej práci, rodine, relaxu.
Spätnú odpoveď priamo od dodávateľov obdržíte e-mailom alebo telefonicky.
Predaj produktov a ponúkanie služieb zákazníkom
Pre zverejnenie Vašich ponúk, ktoré budú prezentované zákazníkom je potrebné aktivovať služby aktívneho predaja.
Uverejniť ponuku na tovar, prácu, služby, výrobu, stroje, ....
Chcete niečo predať, alebo ponúknuť služby? Pridajte ponuku na Váš tovar, služby, dopravu, výrobu...