- Auto-moto, automobilový priemysel
- Bezpečnosť, ochrana
- Cestovný ruch, hotely, gastronómia
- Chemický priemysel
- Doprava a špedícia
- Drevospracujúci priemysel, korok
- Drogéria a kozmetika
- Ekológia, odpady
- Elektronika, elektrotechnika
- Energetika
- Financie, poisťovníctvo, účtovníctvo
- IT, počítače
- Kancelárske potreby
- Móda, odevy, textil
- Nábytok a bývanie
- Obchod
- Ostatné
- Papier, balenie, darčekové potreby
- Plasty, kaučuk
- Poľnohospodárstvo, potravinárstvo
- Poradenstvo, právo, marketing
- Prekladateľstvo a tlmočníctvo
- Reality
- Reklama, propagácia, PR
- Servis
- Sklo a keramika
- Služby
- Spotrebná a biela elektronika
- Stavebníctvo, materiál
- Strojárenstvo, stroje, priemysel
- Školenia, personalistika, brigády
- Šport, umenie, kultúra, zábava
- Telekomunikácie
- Tlačiarenský priemysel, médiá
- Výroba
- Zdravotníctvo, farmácia, krása
Hľadáte firmu, tovar, službu za najlepšiu cenu a kvalitu?
1) napíšte o čo máte záujem
2) spracujeme Vám cenové ponuky a zašleme referencie
3) je to bezplatné a nezáväzné
Glukózový sirup F 62
Glukózový sirup F 62 vyrobený z kukurice patrí do skupiny škrobových hydrolyzátov získaných kyselinovo-enzymatickou hydrolýzou škrobu a je zmesou dextrózy, maltózy a vyššých sacharidov vysokej nutričnej hodnoty. Sposob priebehu procesu hydrolýzy určuje DE /obsah redukcie cukrov sa vyjadruje jako percentáž d-glukózy v sušine/, napríklad zloženie monosacharidov, disacharidov a vyššých cukrov.
ZÁKLADNÉ FYZIKÁLNO-CHEMICKÉ VLASTNOSTI:
- Vzhľad viskózna, bezfarebná alebo bledožltá tekutina, sladkej chuti a neutrálneho zápachu
- Sušina min. % 81,0
- Cukornatosť (DE) 60-70
- pH roztok 1:1 4,5 – 5,5
- Balenie Vedrá 10 l , sudy 200 l , kontajner, cisterna
- Trvanlivosť 12 mesiacov
APLIKÁCIA:
Glukózový sirup F62 sa može používať ako čiatočná alebo úplná náhrada sacharózy v:
- cukrárenstve /salónky, karamel, želatínové alebo gumové výrobky, koláčiky a sušienky/,
- ovocné a zeleninové výrobky /ovocné džúsy, nealkoholické nápoje a konzervárenské výrobky/,
- mrazené potraviny /zmrzliny/,
- pekárstvo /ako zložka kultúrneho prvku pri kvasení pri výrobe chleba, rožkov a suchárov/,
- Okrem potravinárskeho priemyslu sa glukózový sirup F62 výrazne využíva aj vo fermentačnom priemysle /pivovarský priemysel/.
Hľadáte zákazníkov?
Zaregistrujte sa teraz a kontaktujte zákazníkov už dnes + získajte 1 mesiac zadarmo.
Glukózový sirup F 42
GLUKÓZOVÝ SIRUP F 42 vyrobený z kukurice patrí do skupiny škrobových hydrolyzátov získaných kyselinovou hydrolýzou škrobu a je to mix dextrózy, maltózy a vyšších sacharidov vysokej nutričnej hodnoty. Sposob priebehu procesu hydrolýzy určuje DE /obsah redukovaných cukrov vyjadrených v percentách d – glukózy v suchom stave substancie/, napríklad zloženie monosacharidov, disycharidov a vyšších cukrov. ZÁKLADNÉ FYZIKÁLNO-CHEMICKÉ VLASTNOSTI: - Vzhlad viskózna, bezfarebná alebo bledožltá tekutina, ktorá chutí sladko a má neutrálny zápach - Sušina 80 % - Refraktometria na 20° C 82° Bx - DE (podľa Lane-Eynona) 33-52 - pH (1 : 1, ...
Prihlásenie
Nemáte prihlasovacie údaje?
Zaregistrujte sa už dnes a ihneď môžete reagovať na aktuálne zákazky.
Nájdi požadovaný tovar alebo službu za tú najlepšiu cenu
Je to rýchle, nezáväzné a bezplatné.
Máte možnosť ušetriť v priemere do 25%.
Napíšte čo požadujete a venujte sa svojej práci, rodine, relaxu.
Spätnú odpoveď priamo od dodávateľov obdržíte e-mailom alebo telefonicky.
Predaj produktov a ponúkanie služieb zákazníkom
Pre zverejnenie Vašich ponúk, ktoré budú prezentované zákazníkom je potrebné aktivovať služby aktívneho predaja.
Uverejniť ponuku na tovar, prácu, služby, výrobu, stroje, ....
Chcete niečo predať, alebo ponúknuť služby? Pridajte ponuku na Váš tovar, služby, dopravu, výrobu...